Mikrogolf

På et klanting fik nogen den gode ide at vi skulle fremstille golfbaner, men da vi syntes at almindelige golfbaner var en tand for store og minigolf lidt for banalt, gik vi ned i endnu mindre skala og opfandt mikrogolfen, for i det mindste at være lidt nyskabende. Det gav anledning til temmeligt mange møder hvor fantasifulde mikrobaner blev designet og fremstillet –alle med spejder som tema.

Vi spiller minigolf  Vi spiller minigolf
Først var det dog nødvendigt med lidt research og indsamling af inspiration.

Mikrogolf bane  Mikrogolf bane
På TELT-banen skal bolden skydes gennem en labyrint af hække, glemte soveposer og rygsække mv for endeligt at sendes i hul inde i teltet. På LEJRPLADS-banen skal fedtfælden undgås, mens de hule træstammer skal passeres inden bolden endeligt skal slåes igennem bålet og i hul under den snobrødsbagende spejder. Som det ses har en mikrogolfkølle store ligheder med en lille hammer.

Mikrogolf bane  Mikrogolf bane  Mikrogolf bane
BRO-banen kræver den helt rette slagkraft, mens man på KNOB-banen skal have et sikkert sigte. På TØMMERFLÅDE-banen holder grisen og koen øje med hvor mange slag du bruger.

Mikrogolf bane  Mikrogolf bane
På TIPI-banen går vejen til hullet i tipien igennem tunnelteltet. KOMPAS-banen er en selektiv multi-hul bane. Rammer du f.eks. øst-indgangen skal bolden også skydes i øst-hullet osv.

Mikrogolf bane  Mikrogolf bane
På BÆVER-banen skal bolden igennem den forslugne bæver som er fremstillet i peddigrør.

Mikrogolf bane  Mikrogolf bane
STORM P.-banen er selvfølgelig så avanceret at den ikke kan forklares. Den skal prøves.

Mikrogolf bane  Endelig blev alle baner færdige og klar til brug.

Mikrogolf bane  Mikrogolfbanen blev afprøvet til gruppens forældremøde, hvor ulve, juniorer og spejdere med tungen lige i munden kæmpede sig igennem alle udfordringerne.

Mikrogolf bane  Mikrogolf bane

Tilbage til "Om Le Klan Qui Rit"